Zavolejte nám: +420 777 898 175

Informace o zpracování osobních údajů zákazníků

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Tento dokument obsahuje informace pro subjekty údajů stran zpracování jejich osobních údajů v organizaci, a to v rámci požadavků, které jsou na organizaci, jakožto správce osobních údajů, kladeny ust. čl. 13 an. NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen GDPR).

  Kdo zpracovává Vaše údaje

  Mgr. Hana Vaculínová

 IČ: 75566877

se sídlem Polní 746, 66452 Sokolnice

kontaktní e-mail:  info@vaculi.cz

-dále jako „správce

 

 Jaké osobní údaje a v jakém rozsahu budeme zpracovávat?

Abychom Vám mohli poskytovat naše služby, potřebujeme k tomu znát následující osobní údaje:

 

Obecné osobní údaje:

·        

jméno a příjmení

·        

adresu fakturační/doručovací

·        

Vaše telefonní číslo a e-mail

  Pro jaké účely zpracováváme Vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje, které nám poskytnete, využíváme k tomu, abychom s Vámi mohli smlouvu uzavřít a je-li mezi námi smlouva již uzavřena, pak je využíváme, abychom ji mohli splnit (doručit zboží na Vámi uvedenou adresu).

  Jaký je právní základ pro zpracování Vašich osobních údajů?

Pro účel uzavření a plnění smlouvy (tj. v souladu s poskytováním našich služeb) zpracováváme Vaše osobní údaje dle ustanovení čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR. Právním základem zpracování Vašich obecných osobních údajů je tedy smlouva.

 

Jakmile bude smlouva splněna, musíme Vaše osobní údaje archivovat po dobu, kterou předvídají příslušné právní předpisy. Zde je právním důvodem zpracování Vašich obecných osobních údajů splnění právní povinnosti, což stanoví čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR.

 Jak dlouho budeme údaje uchovávat?

Vaše osobní údaje budeme uchovávat po celou dobu, co budeme plnit naši vzájemnou smlouvu. Po skončení smluvního vztahu budeme Vaše osobní údaje uchovávat tak dlouho, abychom splnili nezbytnou archivační povinnost podle právních předpisů, které archivaci předpokládají (těmito předpisy jsou např. zákon o účetnictví, zákon o dani z přidané hodnoty, zákon o archivnictví a evidenci).

 

 Komu dále předáváme Vaše osobní údaje?

 

Vaše osobní údaje mohou být předávány tomuto okruhu osob: přepravní společnosti za účelem doručení zboží (Česká Pošta, Zásilkovna, DPD), poskytovatelé právních, daňových a účetních služeb, poskytovatelé technických řešení (zejména provozovatelé cloudových služeb a webhostingu).

 Našim zpracovatelům jsou Vaše osobní údaje předávány vždy na základě zpracovatelské smlouvy a v souladu s minimálním požadovaným standardem ochrany osobních údajů, které GDPR požaduje.

  Kam se můžete obrátit máte-li dojem, že Vaše osobní údaje nejsou zpracovávány v souladu s právními předpisy?

 

Pokud se domníváte, že jsou Vaše osobní údaje zpracovávány v rozporu s příslušnými právními předpisy, sdělte nám prosím tuto skutečnost na e-mailové adrese info@vaculi.cz a vše společně vyřešíme.

 Pokud bychom se na něčem přece jen neshodli, můžete podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Podrobnosti naleznete zde - https://www.uoou.cz/.

 

Co dalšího bystě měli vědět?

V rámci činností zpracování osobních údajů, které při naší činnosti provádíme, nedochází k automatickému rozhodování ani k profilování.

 Vaše osobní údaje nejsou zpřístupňovány žádným subjektům usazeným mimo území Evropské unie.

  

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od: 28.5 2018


Originální kousky

Šijeme oblečení v malých sériích a na zakázku

Jsme tu pro Vás!

Nenašli jste v nabídce to, co hledáte? Máte jakýkoliv dotaz? Neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám poradíme. 

Poštovné Zdarma

Při nákupu nad 1800 Kč neplatíte poštovné!